Провінційна програма імміграції до Канади, Онтаріо
Ontario Provincial Nominee Programs

Ontario's Express Entry French-Speaking Skilled Worker Stream

Програма Express Entry імміграційного відбору кандидатів провінції Онтаріо для професійної франкомовної імміграції

Ontario Immigrant Nominee Program (OINP) under Ontario's Express Entry French-Speaking Skilled Worker Stream

 

Критерії відбору

Щоб отримати право подати заяву на імміграцію за програмою провінції Онтаріо Express Entry French-Speaking Skilled Worker Stream, ви повинні відповідати критеріям, встановленим як провінцією, так і на федеральному рівні. В процесі номінації вас будуть оцінювати за обома цими критеріями.

Щоб взяти участь у програмі провінції Онтаріо Express Entry French-Speaking Skilled Worker Stream, вам потрібно:

  1. Мати діючий профіль в системі відбору Express Entry;
  2. Відповідати критеріям відбору за Федеральною програмою професійної імміграції (Federal Skilled Worker Program – FSWPабо критеріям відбору за програмою Досвід роботи в Канаді (Canadian Experience Class – CEC).
  3. Зазначити в профілі Express Entry, що ви маєте зацікавленість в імміграції або в Онтаріо, або "Усі провінції та території";
  4. Отримати Повідомлення про зацікавленість (Notification of Interest) від провінції Онтаріо через свій IRCC онлайн акаунт (ЕЕ профіль).

Критерії відбору програми провінції Онтаріо Express Entry French-Speaking Skilled Worker Stream

Щоб отримати право подати заяву на імміграцію, вам необхідно відповідати наступним критеріям, що встановила провінція Онтаріо:

  1. Досвід роботи: мінімальний термін з нижчезазначеного:
    • один рік досвіду роботи, отриманого протягом останніх п'яти років у відповідності до критеріїв відбору за Федеральною програмою професійної імміграції (Federal Skilled Worker Program)
    • один рік досвіду роботи, отриманого протягом останніх п'яти років, у відповідності до критеріїв за програмою Досвід роботи в Канаді (Canadian Experience Class).
  1. Освіта: еквівалент канадського ступеня бакалавру або вище;
  2. Мова: мінімальний рівень знання мови за Канадською Шкалою Оцінювання (CLB)
    • Рівень 7 французької мови
    • Рівень 6 англійської мови.
  3. Кошти для поселення: необхідний мінімальний рівень заощаджень або доходу для підтримки вас та членів вашої сім'ї.
  4. Намір: маєте наміри жити в Онтаріо.
  5. Законний статус перебування в Канаді (якщо це застосовується):для проживаючих в Канаді необхідно підтвердити легальність такого перебування в Канаді (тобто показати дозвіл на навчання, дозвіл на роботу, статус тимчасового мешканця).

Джерело>>

Корисна інформація? Розкажіть про це іншим!