Провінційна програма імміграції до Канади, Онтаріо
Ontario Provincial Nominee Programs

Express Entry Skilled Trades Stream

Програма Express Entry імміграційного відбору кандидатів провінції Онтаріо для кваліфікованих робітників робочих спеціальностей

OINP under Ontario’s Express Entry Skilled Trades Stream

 

Критерії відобору

Щоб подати заяву на імміграцію за програмою провінції Онтаріо Express Entry Skilled Trades Stream, ви повинні відповідати критеріям, встановленим як провінцією, так і на федеральному рівні. В процесі номінації вас будуть оцінювати за обома цими критеріями.

Щоб подати заяву на імміграцію за програмою провінції Онтаріо Express Entry Skilled Trades Stream, вам потрібно:

  1. мати діючий профіль в системі відбору Express Entry;
  2. відповідати критеріям відбору програми Досвід роботи в Канаді (Canadian Experience Class – CEC).
  3. зазначити в профілі Express Entry, що ви маєте зацікавленість в імміграції або в Онтаріо, або "Усі провінції та території";
  4. отримати Повідомлення про зацікавленість (Notification of Interest) від провінції Онтаріо через свій IRCC онлайн акаунт (ЕЕ профіль).

Критерії програми провінції Онтаріо Express Entry Skilled Trades Stream

Щоб отримати право подати заяву на імміграцію, вам необхідно відповідати наступним критеріям, що встановила провінція Онтаріо:

 

  1. Досвід роботи: мінімум один рік досвіду, отриманого на роботі з повною зайнятістю (або за еквівалентний час часткової зайнятості) в Онтаріо протягом двох років з дати, зазначеної у Повідомленні про зацікавленість (Notification of Interest) від провінції Онтаріо. Цей досвід роботи повинен бути у робочій професії з переліку Професійної групи 633 або Загальної групи 72, 73, або 82 Національного Класифікатора Професій (NOC).
  2. Професійна сертифікація (якщо потрібна): необхідно мати ліцензію або сертифікат, виданий професійним коледжем Онтаріо, якщо поточна або попередня робота по професії в Онтаріо вимагає наявності такої ліцензії або сертифікату.
  3. Поточне проживання в Онтаріо: поточне проживання в Онтаріо за дійсним дозволом на роботу.
  4. Мова:володіння англійською або французькою мовою за Канадською Шкалою Оцінювання (CLB) з мінімальним рівнем 5.
  5. Кошти для поселення: необхідний мінімальний рівень заощаджень або доходу для підтримки вас та членів вашої сім'ї.
  6. Намір:маєте намір жити в Онтаріо.

Джерело>>

Корисна інформація? Розкажіть про це іншим!